Cellulite crème

Cellulite crème

Maar liefst 80-90% van alle volwassen vrouwen heeft last van cellulite (of “cellulitis” in de volksmond) en/of striae.

Oftewel: sinaasappelhuid en/of striemen.

Sporten, scrubben, diëten… We proberen van alles, maar niets lijkt te helpen.

Heeft u de moed al bijna opgegeven?

Probeer dan vrijblijvend Reverta cellulite crème. U hebt niets te verliezen behalve die lelijke sinaasappelhuid en striemen!

Reverta cellulite crème onderscheidt zich van de meeste andere producten tegen cellulite en striae:

 • Reverta cellulite crème bestrijdt als enige anti-cellulitis crème álle 11 aspecten van cellulite en striae. Gemakkelijk, veilig en effectief.
 • Reverta cellulite crème bevat maar liefst 12 natuurlijke, wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten. Dit in tegenstelling tot de meeste vrij verkrijgbare crèmes die meestal maar een paar actieve (en grotendeels chemische) ingrediënten bevatten. Daarom werken ze nauwelijks tegen cellulite en striae.
 • Reverta cellulite crème bevat als een van de weinige anti-cellulitis crèmes GEEN cafeïne. Dit maakt onze cellulite crème ook veilig voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. In plaats van cafeïne bevat onze cellulite crème onder andere L-carnitine. Dit huideigen aminozuur stimuleert de vetverbranding onder de huid op maar liefst 3 verschillende manieren.

cellulite crème

cellulite crème
(anti-cellulitis en anti-striae)
Inhoud: 120 ml
Prijs:  59,-  47,-

BINNEN 24 UUR VERZONDEN ALS BRIEVENBUSPAKKETJE

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Beoordelingen van klanten

“Ik ga er voorlopig lekker mee door”

Het bestellen zelf is eenvoudig, het afleveren heel snel.

Ik heb ook echt het idee dat ik nu al verschil zie aan mijn huid. Helemaal met het dagelijks 2x inmasseren van de Cellu lite cream.

Of het nu de wens is van de gedachte of werkelijkheid, ik vind de putjes wat minder aanwezig en het lijkt of mijn huid er al iets strakker uitziet. Ik ben er pas een week of drie dagelijks mee aan de gang en ga er voorlopig lekker mee door. Nee, heb ik toch?

Het enige wat me tegenstaat van de cream is de geur. Vreselijk, maar een lekker ruikende bodycreme eroverheen en het leed is weer geleden.

Ik doe mijn huid een plezier en ga er zeker mee door.

– Riet

“Scepsis omgeslagen in vertrouwen”

Ik dacht altijd dat je weinig kan doen tegen cellulite en striae.

Wat me over de streep trok om toch een keer Reverta cellulite cream te gaan proberen, was de uitgebreide informatie die ik op de site van Reverta vond.

Dit geeft toch net een beetje vertrouwen dat de mensen van Reverta zich echt in dit typische vrouwenprobleem hebben verdiept.

Mijn scepsis is omgeslagen in vertrouwen: mijn cellulite wordt steeds minder en ik lig straks lekker zelfverzekerd op het strand. Een aanrader dus!

– Irene

Ontdek zelf alle voordelen van de cellulite crème van Reverta

Reverta cellulite crème onderscheidt zich van andere anti-cellulitis en anti-striae crèmes door een unieke combinatie van natuurlijke en effectieve bestanddelen. Deze ingrediënten zijn 100% veilig en versterken elkaars werking.

De hoge concentraties vitamines, antioxidanten, plantenextracten en kostbare oliën in Reverta cellulite crème kunnen cellulite en striae terugdringen en de ontwikkeling van deze huidaandoening vertragen. Dat is is wetenschappelijk aangetoond.

Dit is wat de cellulite crème van Reverta allemaal doet:

 • Stimuleert de vetverbranding onder de huid op verschillende manieren.
 • Verbetert de onderhuidse bloed- en lymfecirculatie.
 • Helpt onderhuidse ophopingen van gifstoffen, vocht en vet te verwijderen.
 • Voorziet de huid en onderliggend bindweefsel van de noodzakelijke voedingsstoffen.
 • Gaat de afbraak van bindweefsel tegen en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, zodat de huid strakker en sterker wordt.
 • Hydrateert uw huid optimaal. Bevat als enige cellulite crème het volledige spectrum huideigen vetzuren die uw huid nodig heeft om cellulite en striae te bestrijden.
 • Strijkt het huidoppervlak glad.
 • Revitaliseert de huid dankzij hoge concentraties aan anti-aging werkstoffen, met name hydroxyfruitzuren (AHA’s en BHA’s) en aminozuren.
 • Maakt de huid minder kwetsbaar en voorkomt schade door vrije radicalen en ontstekingen.
 • Verbetert de elasticiteit van de huid om de vorming van huidstriemen (striae) te voorkomen.

Probeer onze cellulite crème (anti-cellulitis en anti-striae) zelf uit.

Niet tevreden? Geld terug!

Waarschijnlijk hebt u net als talloze andere vrouwen uw buik vol van de cellulite op heupen, dijbenen en/of billen… Of van striae op buik, borsten, dijen of bovenarmen.

Toch aarzelt u misschien om geld uit te geven om weer iets nieuws uit te proberen. En daarom willen we al uw twijfel wegnemen!

Reverta cellulite crème verbetert uw cellulite- en striae-gevoelige huid binnen enkele weken. Zichtbaar én voelbaar. Uw huid wordt steeds gladder, strakker en steviger naarmate u deze crème langer gebruikt. Gegarandeerd!

We zijn zo overtuigd van de werking van Reverta cellulite crème dat we u drie maanden lang de tijd geven om het product uit te proberen, zonder enig risico.

Onze tevredenheidsgarantie is uniek in de branche.

Als u om welke reden dan ook niet voor de volle 100% tevreden bent, stuur dan gewoon de aangebroken verpakking terug. We betalen het volledige aankoopbedrag dan zonder meer aan u terug.

Zonder gezeur, zonder risico!

Reverta
0