Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Reverta Benelux.

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Reverta Benelux is in zijn geheel niet aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Aan de informatie die op deze website wordt aangeboden, alsmede aan informatie die Reverta Benelux via andere kanalen verstrekt, kunnen geen rechten worden ontleend. De door deze website of dit bedrijf verstrekte informatie is geen vervanging van een persoonlijk consult van arts of dermatoloog.

Reverta Benelux geeft geen (individueel of algemeen) medisch advies en probeert of beoogt niet om (huid)problemen of ziekten vast te stellen of te behandelen. Indien u een medisch (huid)probleem heeft, maak dan een afspraak met een arts of dermatoloog.

Alle producten dienen gebruikt te worden zoals wordt aangegeven in de productbeschrijvingen op deze website en/of de verpakking. Stop met het gebruik van een product als dat irritatie veroorzaakt (roodheid, jeuk, een branderig gevoel, schilfers, pijn, of andere symptomen). Als u ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten.

Hoewel de door ons aangeboden producten doorgaans uitstekend worden verdragen, zelfs door de meest gevoelige huid, kan elk product op een bepaald moment een negatieve reactie van de huid veroorzaken, aangezien ieders huid op een bepaald moment anders kan reageren op externe stimuli. Als u overgevoelig wordt voor een bepaald product, stop hier dan direct mee en ga naar de dokter. Als u medisch advies voor uw huid nodig heeft, ga dan naar een arts of dermatoloog.

Botox is een geregistreerde merknaam van Allergan Inc
Restylane is een geregistreerde merknaam van Q-Med AB
Natralox is een geregistreerde merknaam van Soleo International Limited
Perricone MD is een geregistreerde merknaam van N.V. Perricone M.D., Limited
Dior is een geregistreerde merknaam van Christian Dior, Inc
Strivectin SD is een geregistreerde merknaam van Klein-Becker, Inc
Alle andere merken, geregistreerde merknamen en/of afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijk eigenaren.

Deze site gebruikt alleen afbeeldingen waarvan wij de rechten hebben betaald voor commercieel gebruik, waarop het auteursrecht bij ons ligt, of waarop bij ons weten geen auteursrecht rust. Wij hebben geprobeerd eventuele rechthebbenden te achterhalen; mocht u menen toch aanspraak te kunnen maken op auteursrecht, gelieve contact met ons op te nemen.

Reverta
0