FAQ
Veelgestelde vragen
01.
Reverta

ALGEMEEN

Nee, Reverta producten zijn alleen via internet verkrijgbaar op deze site (www.reverta.nl). Door rechtstreekse levering van ons (de officiële importeur) naar u (de klant) – en dus de dure tussenhandel over te slaan – kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden en al onze klanten het beste advies en de beste service leveren.

Bestellen en betalen via www.reverta.nl is gegarandeerd 100% veilig. Uw betaling gaat via een beveiligde verbinding van uw bank (iDeal in Nederland en Mister Cash/Bancontact in België), of via een beveiligde verbinding van Mastercard/Visa of PayPal.

Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

Wij zijn aangesloten bij en goedgekeurd door Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Reverta.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. U kunt dus met een gerust hart kunt winkelen op Reverta.nl.

We dragen dit keurmerk met trots, omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Reverta onderstreept.

Nee, maar we bieden wel een onvoorwaardelijke, 100% niet-goed-geld-terug-garantie op alle Reverta-producten. U heeft drie maanden de tijd om de producten uit te proberen. U loopt dus geen enkel risico. Wij kunnen deze garantie bieden doordat we een zeer laag retourpercentage hebben.

Het is moeilijk om hier antwoord op te geven. Het hangt ervan af hoeveel u gebruikt en of u een product eenmaal of tweemaal per dag gebruikt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Gemiddeld doen onze klanten zes weken tot drie maanden met een tube of flacon.

02.
Reverta anti-aging cream

Veel méér dan een anti-rimpelcrème

Voortaan bieden we de populaire anti-aging cream van Reverta in twee varianten aan: een TEA-vrije formule en de originele “Face It” formule.

De resultaten van beide varianten zijn gelijk. Het enige verschil zit hem in de textuur, het huidgevoel en de snelheid waarmee de crème intrekt.

De TEA-vrije formule is wat voller en dikker. De originele “Face It” formule trekt gemakkelijker en sneller in.

Sommige klanten gebruiken de TEA-vrije formule als nachtcrème en de originele “Face It” formule als dagcrème.

Wilt u meer details? Lees dan dit artikel.

We adviseren alle mannen en vrouwen boven de 25 Reverta anti-aging crème te gebruiken, omdat Reverta anti-aging crème ook bij jonge mensen de huid verbetert en omdat “voorkomen beter is dan genezen”.

U kunt het zien als preventie: op oudere leeftijd bent u blij dat u al veel jonger begonnen bent.

Maar u bent natuurlijk nooit te oud om te beginnen met goede gezichtsverzorging.

Reverta anti-aging crème is geschikt voor mensen met rosacea/couperose. De wetenschapper die Reverta anti-aging crème heeft ontwikkeld en zijn vrouw hebben zelf ook rosacea.

Uiteraard is iedere huid anders. Mocht uw huid er toch niet goed op reageren, dan kunt u de tube terugsturen en dan betalen wij het aankoopbedrag terug,

We hebben ook een serum en een gel van Reverta in het assortiment om de roodheid en jeuk van de huid te verminderen.

U vindt deze producten op onze productpagina.

Ja, alle Reverta producten worden over het algemeen uitstekend verdragen door mensen met een gevoelige huid.

De concentraties van de ingrediënten zijn zo hoog als nodig is om effectief te zijn, maar ook weer niet te hoog zodat de producten ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Dat is ook de reden dat er zo’n groot aantal verschillende actieve ingrediënten worden gebruikt, zodat ze elkaars werking versterken, maar de kans op irritaties of andere gevoeligheidsreacties beperken.

Door een aantal botanische ingrediënten biedt Reverta anti-aging crème wel enige bescherming tegen de zon, maar onvoldoende wanneer de zon volop schijnt. Daarom heeft het product geen SPF. Voor bescherming tegen de zon adviseren wij Reverta Helios natuurlijke zonnebrandcrème aan te brengen nadat Reverta anti-aging crème helemaal in de huid is ingetrokken.

Reverta Helios natuurlijke zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid en ook bijzonder geschikt voor mensen met couperose of rosacea. Net als alle andere Reverta producten bevat deze zonnebrandmelk geen siliconen en petrochemische bestanddelen.

Afhankelijk van uw huid en uw leeftijd kan het enkele maanden duren voordat de eerste verbeteringen zichtbaar worden.

Reverta gebruikt geen siliconen zodat er geen oppervlakkige, optische korte termijn-effecten worden bereikt, maar juist structurele, lange termijn-effecten.

Rimpels hebben er jaren over gedaan om zich te ontwikkelen. Reverta anti-aging crème zorgt voor structurele verbeteringen van de huid, maar dat gaat ook geleidelijk. Hoe ouder iemand is, hoe langzamer de cellen zich vernieuwen.

Daarom is het niet vreemd als het bij u wat langer duurt voordat u resultaten ziet. Hoe langer Reverta anti-aging crème gebruikt wordt, hoe gezonder en mooier de huid wordt. Sommige klanten bereiken betere resultaten door de crème twee keer per dag te gebruiken.

03.
Het assortiment van Reverta

OVERIGE PRODUCTEN VAN REVERTA

Van Reverta anti-aging crème zijn geen aparte formules voor verschillende huidtypes. De formule is geschikt voor de meeste huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. Een heel enkele keer horen we dat klanten de crème iets te vet of juist niet vet genoeg vinden. U heeft drie maanden de tijd om de crème uit te proberen. Als het product niet bevalt, betalen we het aankoopbedrag gewoon terug.

Reverta Facial Serenity is er als gel voor de vette tot normale huid, en als serum voor de droge tot normale huid.

Nee, als u Reverta anti-aging crème en/of Reverta Facial Serenity gel/serum gebruikt, heeft u geen aparte dagcrème meer nodig. Naast alle anti-aging eigenschappen van Reverta anti-aging crème is het een uitstekende moisturizer door de verschillende natuurlijke oliën (o.a. sheabutter, jojoba-, druivenpit-, olijf- en kiwizaadolie) en de hyaluronzuur. Datzelfde geldt voor Reverta Facial Serenity gel en serum, dat essentiële oliën bevat van tea tree, patchoeli, geranium en cederhout. U bereikt nog betere resultaten als u de Reverta crème, gel of serum ook als nachtcrème gebruikt. Altijd aanbrengen op een schone huid.

Ja. Wij hebben Reverta Gentle Face Wash in het assortiment. Dit is een prettige, frisse formule op plantaardige basis. In tegenstelling tot veel andere gezichtsreinigers droogt deze het gezicht niet ui.

Wij voeren geen toner en exfoliant. U kunt in principe uw favoriete toner en exfoliant blijven gebruiken. Wij adviseren u echter producten met de volgende ingrediënten te mijden:

  • Alcoholen: ethanol, ethylalcohol, methanol, benzylalcohol, isopropylalcohol en SD alcohol. Deze soorten alcohol drogen de huid uit en irriteren de huid en ontdoen de huid van de natuurlijke beschermende zuurmantel. Uitzonderingen zijn cetyl, stearyl en cetearyl alcohol.
  • Minerale olie (petrolatum), zoals paraffine en vaseline. Deze stoffen verstoppen de poriën en irriteren de huid. Bovendien leiden ze op termijn tot afhankelijkheid (uw huid droogt sneller uit als u geen minerale olie meer gebruikt) en versnellen ze de veroudering van uw huid.

Nee. Reverta anti-aging crème is echter ook heel geschikt voor de delicate huid rond uw ogen. Er zit Haloxyl in dat donkere kringen aanpakt. U bespaart geld doordat u geen aparte oogcrème meer nodig hebt.

Jazeker. Een groot gedeelte van onze tevreden klanten is man.

Als u normaal gesproken een moisturizer gebruikt of een normaal tot droge huid heeft, kunt u waarschijnlijk beter het serum bestellen. De gel is geschikter voor mensen die het gevoel van lotion of moisturizer niet prettig vinden, of die van zichzelf een vette huid hebben. De gel droogt het gezicht niet uit en de formule van Reverta is veel lichter dan die van gewone gezichtsgels.

Het serum of de gel kunnen prima in combinatie met de anti-aging crème worden gebruikt. Een optie is om ‘s avonds de anti-rimpelcreme als nachtcrème te gebruiken, en ‘s ochtends het serum, of andersom. Een andere mogelijkheid is ‘s ochtends eerst het serum of de gel aan te brengen op uw gezicht en daarna de anti-aging crème erover heen.

Aangezien het serum en de gel de werking van de anti-aging crème versterken, verkopen we ze ook gebundeld in het Reverta anti-aging power pakket (serum + crème voor de normale tot droge huid, en gezichtsgel + crème voor de normale tot vette huid).

04.
INGREDIËNTEN

In onze natuurlijke en effectieve huidverzorging

Er zit wel degelijk DMAE in Reverta anti-aging cream, aangezien marien collageen een natuurlijke bron van DMAE is. DMAE wordt ook chemisch gemaakt en kan dan als apart ingrediënt vermeld worden.

Deze vraag kunt u stellen bij alle producten die u koopt. In geval van Reverta geldt dat de fabriek in de VS die de producten maakt handelt volgens de Good Manufacturing Practices (GMP) en daarvoor ook is gecertificeerd. Op Wikipedia wordt uitgelegd wat GMP inhoudt, zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Good_manufacturing_practice.

De veiligheid van elk ingrediënt kunt u opzoeken op www.ewg.org. Dat is de site van de Environmental Working Group, een onafhankelijke non-profit organisatie die zich inzet voor de bescherming van de menselijke gezondheid.

Reverta is heel zorgvuldig is bij het selecteren van ingrediënten. Reverta zal nooit ingrediënten gebruiken die als onveilig bekend staan. Zoek ook maar eens wat ingrediënten op van grote, bekende merken en u krijgt een heel ander beeld!

Producten van Reverta bevatten gegarandeerd GEEN parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen, sulfaten en ftalaten. Alle producten zijn bovendien dierproefvrij

In Reverta ant-aging crème en Reverta Facial Serenity Serum zit stearyl en cetearyl alcohol. Deze twee soorten alcohol drogen de huid beslist NIET uit. Andere Reverta producten bevatten geen alcohol. De volgende soorten alcohol drogen de huid WEL uit, irriteren de huid en ontdoen de huid van de natuurlijke beschermende zuurmantel: ethanol, ethylalcohol, methanol, benzylalcohol, isopropylalcohol en SD alcohol. Deze soorten alcohol zult u nooit in een product van Reverta tegenkomen

05.
Verwachte resultaten

Unieke tevredenheids-garantie

Iedere huid is anders en uw leeftijd speelt zeker een rol. De meeste klanten zien na één à twee maanden een verbetering van de huid. Bij sommige mensen duurt het wat langer. Hoe langer u de producten van Reverta gebruikt, hoe beter uw huid wordt.

We zijn zo overtuigd van de werking van Reverta-producten dat we u drie maanden lang de tijd geven om het product uit te proberen, zonder enig risico.

Onze tevredenheidsgarantie is uniek in de branche.

Als u om welke reden dan ook niet voor de volle 100% tevreden bent, stuur dan gewoon de aangebroken tube terug. We betalen het volledige aankoopbedrag dan zonder meer aan u terug. Zonder gezeur. Zonder risico.

Wij kunnen deze keiharde garantie bieden omdat we 100% vertrouwen hebben in de producten die we verkopen. Bovendien is het percentage klanten dat niet tevreden is en een product van Reverta terugstuurt, heel laag.

Dus bestel met een gerust hart. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag zonder gezeur weer terug. Gegarandeerd!

Nee, omwille van hygiëne worden geretourneerde producten niet opnieuw verkocht. We maken er onze familie en vrienden blij mee of gebruiken ze zelf op als er nog een bepaalde hoeveelheid product over is.

06.
Algemene vragen

Huidverzorging

Reverta anti-aging cream bevat een paar ingrediënten die als toner werken. Als u uw gezicht goed reinigt met een goede maar milde cleanser, zoals Reverta Gentle Face Wash, is een toner of tonic niet meer noodzakelijk, maar het kan wel prettig zijn om de laatste restjes cleanser te verwijderen. Reverta Face It anti-aging cream bevat geen celverwijderende bestanddelen, dus af en toe een scrub of exfoliant gebruiken kan het effect van de crème wel verbeteren.

Een anti-aging crème, serum en gezichtsgel kan alleen maar zijn werk doen als hij goed in de huid trekt. U kunt het beste een primer kunt gebruiken nadat Reverta serum of gezichtsgel en/of anti-aging crème goed is ingetrokken.

Reverta
0