Retourneren

Reverta gaat veel verder dan de wettelijke zichttermijn!

Het is wettelijk geregeld dat elke consument na ontvangst van een product dat hij of zij via internet heeft gekocht, een bedenktijd van 14 dagen heeft. Deze bedenktijd heet in de wet de “herroepingstermijn”. Andere benamingen zijn ook wel de “wettelijke bedenktijd” of “zichttermijn”.

Het herroepingsrecht houdt in dat het u vrij staat binnen de genoemde termijn de afgeleverde artikelen zonder enige verplichting en zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de portokosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Na uw retourmelding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Als u gebruik maakt van uw wettelijke retourrecht, dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor de huidverzorgingsproducten die wij via www.reverta.nl verkopen, gaan wij echter veel verder.

Wij bieden namelijk een unieke tevredenheidsgarantie van drie maanden aan. We willen u namelijk voldoende tijd geven om de huidverzorgingsproducten van Reverta uit te proberen. Elke huid is anders, en verbeteringen van de huid laten bij sommige mensen wat langer op zich wachten. Hoe ouder u bent, hoe langer het duurt voordat uw huidcellen zich vernieuwd hebben.

Wij betalen u het volledige aankoopbedrag terug (inclusief eventueel door u betaalde verzendkosten op het moment van aankoop) indien u binnen drie maanden na aankoop de aangebroken verpakking aan ons terugstuurt.

Voordat u het product terugstuurt, dient u ons eerst via onderstaand formulier op de hoogte te stellen dat wij uw bestelling retour kunnen verwachten. Zodoende zijn we voorbereid op uw retourzending en kunnen we uw retour snel en efficiënt afhandelen.

Retourformulier

Als u uw retourzending liever per post wilt aanmelden, gebruik dan dit retourformulier.

 

Stuur de (aangebroken) verpakking* vervolgens voldoende gefrankeerd naar:

Reverta retouren
Tjalie Robinsonduin 99
2566 HD Den Haag
(Nederland)

Wij kunnen alleen een snelle en correcte terugbetaling garanderen als u bovenstaand adres gebruikt.

*Vergeet niet een briefje met uw naam, of de pakbon die u bij uw bestelling zat, mee te sturen. Op die manier kunnen we uw retourzending identificeren.

Terugbetaling geschiedt altijd op het rekeningnummer waarmee u heeft betaald.

Bij bestelling van meerdere verpakkingen van hetzelfde product wordt alleen het volledige orderbedrag gerestitueerd indien niet meer dan één verpakking aangebroken is. Elk aangebroken product wordt maximaal één keer per klant gerestitueerd.

Als u een product abusievelijk naar ons kantooradres in Leidschendam retour stuurt, dan kan de terugbetaling maximaal vier weken langer op zich laten wachten. Bovendien brengen wij de portokosten voor het doorsturen van uw retourzending naar het retourencentrum in Den Haag op uw refundbedrag in mindering.

N.B. Om misbruik te voorkomen, vragen wij u altijd de aangebroken verpakking te retourneren, zelfs als de tube of flacon (bijna) leeg is. Omwille van hygiëne worden geretourneerde producten niet opnieuw verkocht.

Reverta
0