Informatie over bezorging

Bestellingen worden zo mogelijk binnen 24 uur verzonden (behoudens aangekondigde uitzonderingen of onvoorziene omstandigheden).

Controleer s.v.p. altijd of u uw adres correct heeft ingevuld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die niet correct bezorgd worden als gevolg van foutieve adresgegevens.

Wij verzenden altijd met PostNL.

Voor standaardzendingen naar Nederland geldt:

  • Bij bestellingen tot € 45,- wordt een bijdrage in de verzendkosten berekend.
  • Vanaf een bestelbedrag van € 45,- nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening.

De meeste bestellingen worden per brievenbuspost verzonden. Dit houdt in dat het pakketje in de meeste gevallen door uw brievenbus wordt bezorgd. Dit heeft voor u als voordeel dat u niet thuis hoeft te zijn als uw bestelling wordt bezorgd.

Bestellingen die een of meer aluminium flacons bevatten, of een bepaalde orderwaarde overschrijden, worden als pakket verzonden.

Voor extra zekerheid kunt u kiezen voor aangetekende bezorging. De verzending en de waarde van uw bestelling zijn dan 100% verzekerd.

In alle gevallen ontvangt u van ons een e-mail op de dag dat wij uw bestelling bij PostNL hebben aangeboden. Heeft u gekozen voor aangetekende verzending, dan ontvangt u van ons ook een tracking- en tracingcode. Hiermee kunt u uw zending online volgen via www.tracktrace.nl.

Woont u in Nederland, dan wordt uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd, in enkele gevallen duurt het een dag langer. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag.

Woont u in België, dan heeft u uw bestelling doorgaans binnen 2-5 werkdagen in huis. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van de bezorging.

Reverta
0