Gratis deskundig advies

Wij begrijpen dat u door het grote aanbod aan huidverzorgingsproducten bij drogisterij, parfumerie, warenhuis en online en door de vele verkooppraatjes misschien door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom onderscheiden wij ons van andere (web)winkels door alleen producten te verkopen waar we 100% achter staan en waarvan we 100% kennis hebben, zowel over de ingrediënten als de werking van de producten.

Daarom geven we uitgebreide, eerlijke, wetenschappelijk onderbouwde informatie op de site. Bij elk product ziet u in één oogopslag de belangrijkste voordelen met daaronder meer gedetailleerde informatie. U kunt bovendien via tabs op de productpagina’s de ingrediënten, aanwijzingen voor gebruik en beoordelingen van klanten lezen.

Bovendien houden we een blog bij waarin we de ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging op de voet volgen en in begrijpelijke taal met u delen. Houd onze blog dus regelmatig in de gaten!

Antwoorden op veelgestelde vragen, ook over de ingrediënten en de werking van onze producten, vindt u door hier te klikken.

Aarzel niet als u graag persoonlijk advies wilt ontvangen…

Misschien heeft u advies nodig, bijvoorbeeld als u twijfelt over de werking van bepaalde ingrediënten. Of als u twijfelt of een bepaald product in uw situatie wel geschikt is.

We gebruiken veel van onze producten zelf en hebben vrienden en familie die deze producten gebruiken. We bestuderen al jarenlang wetenschappelijke studies naar de werking van ingrediënten die in onze producten zitten. Daarom zijn we in bijna alle gevallen goed in staat om uw adviesaanvraag adequaat te beantwoorden.

Wij staan voor u klaar!

Door onderstaand formulier in te vullen, krijgt u, geheel vrijblijvend en gratis, van ons een deskundig advies toegestuurd. Op deze manier kunt u weloverwogen een goede keus maken m.b.t. de aanschaf of het gebruik van onze producten. Op werkdagen krijgt u in de regel binnen 24 uur een persoonlijk advies toegestuurd. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan laten we u dat weten.

Gebruik onderstaand formulier voor gratis deskundig advies

Adviesaanvraag

Alle informatie die u ons toestuurt wordt vertrouwelijk behandeld. Uw informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Wilt u meer informatie hierover, bekijk dan ons Privacybeleid.

Disclaimer: Aan de informatie die op deze website wordt aangeboden, noch aan het door ons aan u gemailde advies, kunnen geen rechten worden ontleend. De door deze website of dit bedrijf verstrekte informatie is geen vervanging van een persoonlijk consult van arts of dermatoloog.

Reverta Benelux geeft geen (individueel of algemeen) medisch advies en probeert of beoogt niet om (huid)problemen of -ziekten vast te stellen of te behandelen. Indien u een medisch (huid)probleem heeft, maak dan een afspraak met een arts of dermatoloog.

Reverta
0