Veilig betalen

U betaalt uw bestelling bij Reverta.nl snel, gemakkelijk en veilig. Ook voor het gebruik van credit card of PayPal rekenen we u geen kosten door. Uw betaling wordt verwerkt over een beveiligde SSL-verbinding.

Nederlandse klanten betalen gemakkelijk en veilig met iDeal, het handige en betrouwbare online betaalsysteem van de gezamenlijke Nederlandse banken. Betalingen per iDEAL verlopen via uw vertrouwde internet bankomgeving. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u geen bestanden te downloaden of zich te registreren. Als u bij het afrekenen van de bestelling aangeeft dat u met iDEAL wilt betalen, selecteert u vervolgens uw eigen bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden direct door uw bank geïnformeerd, zodat zodat wij uw bestelling meteen verzendklaar kunnen maken.

Voor onze Belgische klanten is Mister Cash/Bancontact de vertrouwde manier om veilig online te betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Bancontact/Mistercash wenst te betalen, vervolgens selecteert u uw eigen bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden direct door uw bank geïnformeerd, zodat wij uw bestelling meteen verzendklaar kunnen maken.

Met PayPal kan iedereen, waar ter wereld hij of zij ook woont, veilig, gemakkelijk en supersnel betalen, zonder betaalgegevens te hoeven delen. Als u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalwijze PayPal, dan wordt u doorgeleid naar uw PayPal account. Vervolgens betaalt u binnen de beveiligde PayPal-omgeving met een creditcard, uw bankrekening of PayPal-saldo.

Als uw wilt, kunt u bij ons ook met uw credit card (Mastercard en Visa) betalen.

Welke betaalwijze u ook kiest, alle online betalingsgegevens worden rechtstreeks doorgegeven aan het betaalplatform van Sisow (voor betalingen via iDeal en MisterCash/Bancontact) c.q. PayPal via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden alleen gebruikt om u bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen uw privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Reverta
0