100% tevredenheids­garantie

Niet tevreden over onze huidverzorgings­producten?

Geld terug!

Wij staan voor 100% achter alle producten die we verkopen. Alle huidverzorgingsproducten van Reverta bevatten een groot scala aan zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is. We hebben sinds onze oprichting in 2010 duizenden tevreden klanten die herhaalaankopen doen op onze site.

Elke huid is anders. Sommige mensen zien al na enkele weken verbeteringen, terwijl andere mensen pas na een paar maanden zien dat hun huid erop vooruit gaat.

Daarom willen we u graag voldoende tijd geven om de huidverzorgingsproducten van Reverta uit te proberen.

We zijn zo overtuigd van de werking van Reverta-producten dat we u drie maanden lang de tijd geven om het product uit te proberen, zonder enig risico.

Onze tevredenheidsgarantie is uniek in de branche.

Als u om welke reden dan ook niet voor de volle 100% tevreden bent, stuur dan gewoon de aangebroken tube terug. We betalen het volledige aankoopbedrag dan zonder meer aan u terug.

Wij kunnen deze keiharde garantie bieden omdat we 100% vertrouwen hebben in de producten die we verkopen. Bovendien is het percentage klanten dat niet tevreden is en een product van Reverta terugstuurt, heel laag.

Dus bestel met een gerust hart. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag zonder gezeur weer terug. Gegarandeerd!

P.S. Omwille van hygiëne worden geretourneerde producten niet opnieuw verkocht. We maken er onze familie en vrienden blij mee of gebruiken ze zelf op als er nog een bepaalde hoeveelheid product over is.

Klik hier voor de retourprocedure.

Reverta
0