Over ons

Wij van Reverta Benelux (voorheen Anti-rimpelcreme.nl) importeren sinds 2010 de vermaarde anti-agingcrème en andere huidverzorgingsproducten van Reverta, omdat wij zagen dat ook Nederlandse en Belgische consumenten zich steeds bewuster zijn van wat ze wel en niet op hun huid willen smeren.

De missie van Reverta

Reverta is een Amerikaans nichemerk dat zich specialiseert in 100% veilige, natuurlijke en effectieve huidverzorgingsproducten.

Reverta is in 2006 opgericht door een medisch bioloog en biochemicus die als laborant werkte voor een groot Amerikaans farmaceutisch/cosmetisch bedrijf. Hij en zijn vrouw hadden allebei last van versnelde huidveroudering, rosacea op het gezicht en acne op het lichaam.

Hij ergerde zich groen en geel aan de commerciële drijfveren van zijn werkgever. Niet het welzijn van de klant maar de winstmaximalisatie stonden voorop. De producten werden duur verkocht, maar bevatten goedkope, waardeloze en in sommige gevallen zelfs schadelijke ingrediënten.

Aangezien hij de huidproblemen van hem en zijn vrouw maar niet onder controle kreeg met commercieel verkrijgbare producten en hij zijn ideeën over veilige en effectieve huidverzorging niet kwijt kon bij zijn werkgever, besloot deze wetenschapper een eigen merk op te richten. Reverta was geboren.

Reverta’s missie is het creëren en aanbieden van de beste huidverzorgingsproducten die zowel natuurlijk als goed onderzocht zijn. Deze producten passen uitstekend in een evenwichtige, gezonde levensstijl.

Zorgvuldig gekozen ingrediënten

Reverta gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor al haar producten, allemaal afkomstig uit de VS. Dit garandeert de allerhoogste kwaliteit en veiligheid van de producten die we verkopen. Reverta gebruikt nooit agressieve chemicaliën en zo min mogelijk geurstoffen in haar producten. Alle producten zijn vrij van sulfaten, kleurstoffen, ftalaten en parabenen.

In tegenstelling tot de meeste commerciële huidverzorgingsproducten van grote merken, zal Reverta nooit parabenen als conserveermiddel gebruiken. Parabenen kunnen namelijk op lange termijn schade toebrengen aan de gezondheid vanwege de oestrogeen-achtige werking van de parabeenverbindingen. Reverta gebruikt alleen conserveermiddelen waarvan de zachtheid voor de huid en de veiligheid voor de gezondheid wetenschappelijk zijn aangetoond.

Dermatologisch getest, tevredenheid gegarandeerd

De oprichter en medewerkers van Reverta lijden aan dezelfde huidaandoeningen als hun klanten. Ze begrijpen de frustraties van klanten dan ook al te goed over al die huidverzorgingsproducten die veel beloven maar weinig waarmaken.

Reverta test elk ingrediënt op zichzelf en in combinatie met andere ingrediënten op maximale effectiviteit en veiligheid en minimale kans op bijwerkingen. Reverta test nooit en te nimmer op dieren.

Reverta’s producten worden ondersteund door een volledige 90-dagen geld-terug garantie, omdat we begrijpen dat niet iedereen hetzelfde reageert op de zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Reverta
0