Eczeem crème

Eczeem crème

Heeft u of uw kind eczeem? En heeft u er genoeg van?

Vertrouw dan op de eczeem crème van Reverta. Hiermee kunt u eczeem op een 100% veilige en natuurlijke manier onder controle krijgen, zonder bijwerkingen.

Onze eczeem crème bevat 100% natuurlijke, krachtige en veilige ingrediënten die de eczeemgevoelige huid weer gezond maken:

  • De eczeem crème hydrateert, voedt en verzacht de droge, schilferige en jeukende huid.
  • Zowel de oorzaken als de symptomen van eczeem worden aangepakt.
  • Dode huidcellen, “plaques” en ruwe plekken worden effectief verwijderd, maar zonder de huid te irriteren.

De eczeem crème van Reverta is vrij van cortisonen (hormonen), parfum en parabenen, en is veilig en effectief voor baby’s, kinderen en volwassenen.

eczeem crème

Inhoud: 120 ml
Prijs:  37,-

BINNEN 24 UUR VERZONDEN ALS BRIEVENBUSPAKKETJE

BESTELLINGEN VANAF € 45,- GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

“Na amper een maand waren de eczeemplekken van ons dochtertje nauwelijks meer waarneembaar”

Onze dochter van 4 heeft al sinds haar geboorte te kampen met eczeem.

We hebben weet ik veel hoeveel geld uitgegeven aan elke crème en zalf onder de zon. We hebben meerdere dermatologen geraadpleegd die haar elke keer weer steroïde crèmes voorschreven.

Ik heb Reverta eczeemcreme de afgelopen 2 maanden twee keer op al haar eczeemplekjes gesmeerd en haar huid is getransformeerd! Na amper een maand waren de eczeemplekken nauwelijks meer waarneembaar.

De huid op haar pols die was opengebarsten en bloedde is bijna volledig genezen. Haar probleemgebieden beginnen er uit te zien en aan te voelen als een normale huid.

We zijn blij eindelijk een eczeemcreme gevonden te hebben met ingredienten waar we niet bang van worden en ons in staat stelt steroïde crèmes te vermijden.

– Jolien

Wat zit er niet in onze eczeem crème en waarom niet?

Reverta kiest er bewust voor de volgende  ingrediënten niet te gebruiken in haar eczeem crème:

  • Corticosteroïden of cortisonen. Deze bijnierschorshormonen zijn in eerste instantie effectief omdat ze ontstekingen en jeuk onderdrukken. Maar op langere termijn hebben crèmes met cortisonen vervelende bijwerkingen, zoals het dunner en zwakker worden van de huid. Bovendien veroorzaken ze nieuwe huidinfecties. Dit houdt mensen met eczeem gevangen in een verslaving aan corticosteroïden waar ze maar moeilijk van kunnen afkicken.
  • Antihistaminica tegen de jeuk. Langdurig gebruik kan diverse klachten veroorzaken, waaronder verminderd zicht, maag- en darmklachten en vermoeidheid.
  • Parfum en parabenen (veelgebruikte conserveringsmiddelen) in huidverzorgingsproducten kunnen de huid irriteren en de huidbarrière verzwakken. Hierdoor ontstaat er een vicieuze cirkel van nog meer irritatie en jeuk.

Reverta eczeem crème bestrijdt eczeem op een veilige en natuurlijke manier

Dankzij een unieke combinatie van natuurlijke, krachtige ingrediënten werkt Reverta eczeem crème voor elke huid, op elke leeftijd, zonder risico’s en zonder bijwerkingen.

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van Reverta eczeem crème:

  • Een unieke combinatie van zes kostbare, natuurlijke oliën: cranberryzaadolie, rode frambooszaadolie, moerasbloemzaadolie, kokosolie, shea butter en druivenpitolie. Tezamen zorgen deze 100% natuurlijke, diep-hydraterende oliën voor minder jeuk… En minder schilfers, kloofjes en korstjes.
  • Vier botanische ingrediënten: calendula, centella asiatica (gotu kola), lavendel en zoethout. Deze natuurlijke, medicinale ingrediënten bestrijden de ontsteking, jeuk en brandende pijn die typerend zijn voor eczeem.
  • Vitamine E. Deze krachtige natuurlijke antioxidant versterkt uw natuurlijke huidbarrière en beschermt uw huidcellen tegen beschadiging.
  • Melkzuur. Onmisbaar om de pH-waarde van uw door eczeem aangedane huid te verlagen naar een gezonde waarde en dode huidcellen, “plaques” en rode, ruwe plekken zeer effectief te verwijderen, zonder de onderliggende huidlaag te irriteren.

Probeer onze eczeem crème nu zelf uit.

Niet tevreden? Geld terug!

Bent u nieuwsgierig? Of juist sceptisch?

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, want we geven u drie maanden de tijd om Reverta eczeem crème uit te proberen.

Wij kunnen u niet garanderen dat uw eczeem op korte termijn volledig verdwijnt, maar wel dat de vervelende symptomen van eczeem aanzienlijk afnemen.

De gezondheid en het uiterlijk van de huid van u of uw kind worden steeds beter naarmate u Reverta eczeem crème langer gebruikt. De ontsteking wordt bedwongen, de natuurlijke pH-waarde en beschermingsfunctie van de huid worden hersteld, en nieuwe uitbraken van eczeem worden voorkomen.

Onze tevredenheidsgarantie is uniek in de branche.

Als u om welke reden dan ook niet voor de volle 100% tevreden bent, stuur dan gewoon de aangebroken flacon terug. We betalen het volledige aankoopbedrag dan direct aan u terug. Zonder gedoe, zonder gezeur.

Dus bestel met een gerust hart!

Reverta
0