Natuurlijke zonnebrandcrème

Natuurlijke zonnebrandcrème

Heeft u een gevoelige huid? Of heeft u last van huidklachten zoals rosacea of acne? En/of bent u op zoek naar een natuurlijke zonnebrandcrème die uw gezicht beschermt tegen zonnebrand, maar ook tegen de vorming van rimpels?

Dan moet u de natuurlijke zonnebrandcrème van Reverta zeker eens proberen!

In tegenstelling tot normale zonnebrandcrèmes bevat Reverta natuurlijke zonnebrandcrème GEEN chemische UV-filters of andere agressieve ingrediënten die de huid kunnen irriteren en beschadigen.

In plaats daarvan bevat de crème een unieke, gepatenteerde combinatie van 100% natuurlijke UV-filters.

De natuurlijke zonnebrandcrème van Reverta biedt een veel hogere bescherming tegen schadelijke UV‑A-straling dan normale zonnebrandcrèmes met een veel hogere SPF. UV‑A (ezelsbrug: “UV‑Aging”) is verantwoordelijk voor rimpels en andere tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

natuurlijke zonnebrandcrème

Inhoud: 60 ml
Prijs:  37,-

BINNEN 24 UUR VERZONDEN ALS BRIEVENBUSPAKKETJE

BESTELLINGEN VANAF € 45,- GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

“Werkt goed”

De zonnebrand is even wennen vwb het uiterlijk en de structuur.

Maar het werkt goed. Ik heb het nu 4 x gebruikt en gewoon een lekker kleurtje gekregen zonder te verbranden.

Hij voelt en smeert fijn en trekt goed in.

– Tamara

Normale zonnebrandcrèmes vs. Reverta natuurlijke zonnebrandcrème

Bent u op de hoogte van de risico’s van de reguliere zonnebrandcrèmes en dagcrèmes met SPF die bij elke drogist verkocht worden?

  • Ze beschermen niet of onvoldoende tegen UV‑A-stralen die de huid en het DNA beschadigen.
  • Ze bevatten schadelijke chemicaliën en chemische UV-filters die zich tot meetbaar giftige hoeveelheden in het lichaam ophopen.
  • Ze bevatten meestal oxybenzon dat de onafhankelijke organisatie EWG classificeert als “zeer riskant”.
  • Veel zonnebrandcrèmes en dagcrèmes met SPF bevatten het schadelijke aluminium.
  • Veelgebruikte chemische UV-filters verstoren de normale werking van uw hormonen.
  • Het chemische UV-filter octinoxaat draagt bij aan veroudering van de huid.

De natuurlijke zonnebrandcrème van Reverta kent deze gevaren niet. Deze anti-aging zonnebrandcrème is gebaseerd op uitsluitend natuurlijke UV-filters, bestaande uit een natuurlijk mineraal en een gepatenteerde mix van huideigen aminozuren.

Hiermee biedt Reverta zonnebrandcrème bescherming over het volledige UV-spectrum. De natuurlijke zonnebrandcrème is veilig voor alle huidtypes en alle leeftijden. De crème is vrij van siliconen, aluminium, minerale oliën, kleurstoffen, parfum, parabenen en is dierproefvrij.

Probeer onze natuurlijke zonnebrandcrème nu zelf uit.

Niet tevreden? Geld terug!

Bent u op zoek naar een natuurlijke zonnebrandcrème die geen plakkerige, witte waas achterlaat? Een crème waarvan u geen irritaties krijgt of allergische reacties? Een crème die de hormoonbalans niet verstoort?

Reverta anti-aging zonnebrandcrème biedt uw gezicht 100% natuurlijke en 100% veilige bescherming tegen de zon. De crème bevat geen siliconen en laat uw huid goed ademen. De zonnebrandcrème is uitermate geschikt voor iedereen met een gevoelige huid, inclusief rosacea.

Probeer onze natuurlijke zonnebrandcrème zelf. U krijgt van ons drie maanden, zodat u genoeg tijd heeft om de crème te beoordelen. Niet tevreden? Dan kunt u gewoon de aangebroken flacon terugsturen en storten we meteen uw geld terug.

Reverta
0