De ingrediënten bepalen de werkzaamheid van anti rimpel creme

Hoe kies je een goede anti rimpel creme?

Anti rimpel creme of anti aging creme: hoe kies je de beste?

Anti rimpel creme of anti aging creme: hoe kies je de beste? 700 719 Paul

Misschien twijfelt u nog of een anti rimpel creme wel iets voor u is. Of u twijfelt welke anti rimpel creme u moet kiezen.

Wij gaan proberen u een handje te helpen, zodat ook u de perfecte anti aging creme kunt vinden.

Zij gebruiken een anti rimpel creme met vitamine A

Onze huid heeft veel aandacht nodig om jeugdig, soepel en stevig te blijven.

U kunt het natuurlijke verouderingsproces niet stoppen. Daarentegen kunt u wel degelijk uw rimpels en fijne lijntjes minimaliseren. Bovendien kunt u de vorming van nieuwe rimpels vertragen.

Een belangrijke vraag is dan ook:

Is een anti rimpel creme effectief?

Fabrikanten beloven veel. Ze adverteren bijvoorbeeld dat hun anti rimpel cremes zeer effectief zijn voor het verminderen van rimpels. Maar werken deze producten wel echt?

Volgens wetenschappelijke studies werken anti rimpel cremes wel degelijk. Niettemin zijn er een aantal aspecten waar op moet letten als u op zoek bent naar de beste anti rimpel creme.

Volgens de gerenommeerde Mayo Clinic is de werkzaamheid van anti rimpel cremes afhankelijk van de ingrediënten die ze bevatten.

Daarnaast is het belangrijk om in gedachten te houden dat een anti rimpel creme geen magische oplossing is. Zo’n creme kan uw rimpels niet binnen enkele uren laten vervagen. Een goede anti aging creme moet langdurig en liefst twee keer per dag worden aangebracht (in de ochtend en voor het slapen gaan).

Aan een onderzoek dat in het Journal of Cosmetic Dermatology is gepubliceerd deden vrouwen tussen 30 en 70 jaar mee.

De wetenschappers onderzochten de effectiviteit van anti rimpel cremes op kraaienpootjes (rimpels rond de ogen). De anti rimpel cremes bevatten onder andere peptiden, antioxidanten, vitamine A, en/of vitamine B.

De conclusie van de wetenschappers was dat een anti rimpel creme met genoemde ingrediënten wel degelijk effectief is bij het aanpakken van rimpels.

Ten eerste toonden de bevindingen aan dat een dergelijke anti rimpel creme na vier weken gebruik de huid niet alleen gladder maakt. Ten tweede wordt de diepte van rimpels verminderd.

De natuurlijke, effectieve anti rimpel creme van Reverta

De anti aging creme van Reverta bevat de onderzochte ingrediënten allemaal. En nog veel meer!

Sterker nog:

Reverta’s anti aging creme is uniek omdat deze maar liefst 19 bewezen effectieve anti-aging ingrediënten bevat.

Naast genoemde ingrediënten zijn dat bijvoorbeeld huididentiek hyaluronzuur, marien collageen met DMAE en vitamine C.

Gezamenlijk pakken zij alle tekenen van huidveroudering aan. Denk hierbij aan fijne lijntjes en rimpels, maar ook aan verslapping van de huid en oneffenheden.

Anti rimpel creme met vitamine A

Retinol (vitamine A) is een wateroplosbare vitamine. Retinylpalmitaat (ook wel vitamine-A-palmitaat genoemd) is vitamine A waaraan een vetzuur is toegevoegd (palmitinezuur). Retinylpalmitaat is dan ook vetoplosbaar.

Hierdoor wordt deze vorm van vitamine A gemakkelijker door de huid opgenomen. Eenmaal in de huid wordt retinylpalmitaat alsnog omgezet in retinol.

Retinol kan voor sommige huidtypen te heftig zijn. Daarom mag retinol vanaf een bepaalde concentratie alleen door artsen worden voorgeschreven.

Retinylpalmitaat – een van de effectieve ingrediënten in de anti rimpel creme van Reverta – is dus sowieso de betere optie voor mensen met een gevoelige huid.

Maar deze vorm van vitamine A wordt zoals gezegd dus ook beter opgenomen door elk huidtype.

En wat blijkt uit onderzoek (dit keer onder mannen)? Anti rimpel cremes met retinylpalmitaat verbeteren na 60 dagen de kwaliteit van de huid significant en doen rimpels afnemen.

Aanbevolen product

  • Aanbieding: betaal slechts € 49,- per tube als u 2 tubes of meer bestelt! Bent u ook op zoek naar de beste anti-rimpelcrème of anti-agingcrème? Wilt u op effectieve, veilige en pijnloze wijze uw fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van…

     57,-

    Wissen
    SKU:

Bekijk ons hele dossier: Anti-aging

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0