Alle vrouwen willen dat hun huid er zo mooi mogelijk uitziet

Anti age crème 50 +: wat is de beste crème voor 50-plussers?

Anti age crème 50 +: wat is de beste crème voor 50-plussers?

Anti age crème 50 +: wat is de beste crème voor 50-plussers? 700 651 Paul

Bent u de 50 gepasseerd? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar mogelijkheden om uw huid er zo stralend en jeugdig mogelijk uit laten zien. Dagelijks gebruik van een anti age crème 50 + ligt dan voor de hand.

Misschien gebruikt u al een dag- en/of nachtcrème die goed hydrateert. Maar waarom zou u niet een stap verder gaan en een echte anti age crème zoeken? Eentje die naast optimale hydratatie ook alle tekenen van huidveroudering aanpakt?


Anti age crème 50 plus of jonger voor een mooiere huid op elke leeftijd

Hydratatie en hydraterende crèmes

Als vrouwen eenmaal “Sarah hebben gezien”, vallen vaak een aantal veranderingen aan hun huid op.

De huid begint steeds minder huidvetten (talg) te produceren. De talgklieren in de huid werken simpelweg niet meer zo goed als vroeger. Dit betekent helaas dat de huid steeds droger wordt.

Daarom is een goede hydratatie van de huid belangrijk. Juist voor 50-plussers!

U moet er op letten dat uw crème hyaluronzuur bevat. Deze lichaamseigen stof absorbeert vocht als een spons. Vervolgens zorgt hyaluronzuur ervoor dat uw huid het vocht vasthoudt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel huidverzorgingsproducten dit ingrediënt bevatten. Dit geldt ook voor de anti age crème van Reverta.

Naast hyaluronzuur bevat Reverta anti age crème bevat niet minder dan vijf waardevolle moisturizers. Het gaat om kostbare natuurlijke oliën die u niet snel allemaal tegelijk in een dag- of nachtcrème zult tegenkomen. Shea butter (karitéboter), jojoba-olie, olijfolie, druivenpitolie en kiwizaadolie… Het zit er allemaal in!

Deze waardevolle oliën zijn ultra-hydraterend. Bovendien zijn ze uitermate voedzaam voor uw wat rijpere huid. Ze bieden bescherming tegen weer en wind. Daarnaast beschermen ze tegen allerlei huidproblemen. Ze worden uitstekend door elk huidtype opgenomen. Dit alles zonder een vettig gevoel achter te laten!

De unieke combinatie van deze natuurlijke oliën in de anti age crème van Reverta beschermt tegen huidveroudering. De oliën verbeteren de elasticiteit van uw huid. Bovendien zorgen ze voor een aanmerkelijke revitalisatie van uw huid.

Anti rimpel crème voor 50 +

Wat is eigenlijk nog storender dan een droge huid naarmate u ouder wordt? Waarschijnlijk denkt u nu aan uw rimpels en een dunner, slapper wordende huid.

Een van de vervelende dingen van ouder worden is dat ondersteunende vezels (elastine en collageen) steeds sneller worden afgebroken.

Daarom zijn veel 50-plussers op zoek naar een goede anti rimpel crème.

Waar moet een goede anti rimpel crème aan voldoen?

Ten eerste moet een anti rimpel crème de collageenproductie stimuleren. Collageen is een keten van aminozuren dat ons lichaam in grote hoeveelheden produceert als we jonger zijn.

Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam echter steeds minder collageen. Collageen is belangrijk om de huid stevig te houden. De best opneembare vorm van collageen is marien collageen. Het is dan ook geen toeval dat Reverta anti age crème marien collageen bevat.

Naast marien collageen moet een goede anti rimpel crème andere natuurlijke en effectieve ingrediënten bevatten die uw huid voldoende voeding geven.

Een ingrediënt dat niet mag ontbreken in een anti-age crème voor 50-plussers is squalaan. Dit natuurlijke ingrediënt komt overeen met ons huideigen squaleen.

Squaleen hydrateert niet alleen goed, maar verbetert ook de elasticiteit van uw huid enorm. Hierdoor worden fijne lijntjes gladgestreken.

Het zal u dan ook niet verbazen dat squaleen een van de 19 natuurlijke, effectieve ingrediënten van Reverta anti-age crème is.

En wat dacht u van vitamine E? Vitamine E helpt om nieuwe huidcellen te regenereren. Bovendien kan deze vitamine pigmentvlekken of littekens op uw gezicht lichter maken.

Vitamine E is een natuurlijke antioxidant die ook zorgt voor hydratatie. Deze vitamine werkt als een natuurlijk anti-aging middel. Vitamine E blokkeert namelijk vrije radicalen en heeft een ontstekingsremmende werking.

Naast vitamine E geeft Reverta anti age crème uw huid een dagelijkse shot vitamines A, B en C. Kortom: uw wat rijpere huid komt niets te kort!

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Anti age creme 50 plus of voor alle leeftijden

Waar moet een anti age crème 50 + aan voldoen?

Ongeacht de leeftijd, willen (bijna) alle vrouwen dat hun huid er zo stralend, strak en stevig mogelijk uitziet. (Dit geldt overigens ook voor steeds meer mannen. Een goede ontwikkeling!)

Daarom mag een goede anti age crème niet ontbreken in ieders huidverzorgingsregime. Dat geldt ook en misschien nog wel meer voor vrouwen boven de 50.

De vraag is: voldoet de anti-age crème die zo goed werkte toen u 20, 30, of 40 was, nog steeds even goed tegen de tijd dat u de 50 bent gepasseerd?

Uw rimpels, droge en/of doffe huid en pigmentvlekjes zijn natuurlijk niet van de ene op de andere dag ontstaan. Uw huid staat al meer dan 50 jaar bloot aan UV-straling, de zwaartekracht en allerlei andere factoren. Huidveroudering is een langzaam, maar zeker proces.

Uw anti-age crème moet:

 • de natuurlijke barrièrefunctie van uw huid versterken,
 • ervoor zorgen dat uw huid meer vocht vasthoudt,
 • de celvernieuwing stimuleren,
 • de dermis (lederhuid) versterken en verdikken.

Tegelijkertijd moet een gezichtscrème voor 50-plussers al deze functies op een delicate manier vervullen.

Reverta anti age crème voor alle leeftijden

Reverta anti age crème voldoet aan alle eisen. Voor elke leeftijd is deze crème een uitstekende keuze.

Reverta hoeft geen verschillende anti-aging crèmes voor verschillende leeftijdsgroepen te maken. Of u nu 30, 40, 50 of ouder bent, uw huid neemt alle voedingsstoffen op die het nodig heeft.

De anti age crème van Reverta onderscheidt zijn van andere crèmes door de uitgebalanceerde, op de wetenschap gebaseerde samenstelling met maar liefst 19 natuurlijke, effectieve ingrediënten.

Het is belangrijk om te beseffen dat u geen al te snelle resultaten mag verwachten als u op zoek bent naar de beste anti-age crème voor vrouwen ouder dan 50 jaar.

Hou er dus rekening mee dat het wel een aantal weken of misschien maanden kan duren voordat u een verandering begint te zien.

Het enige wat u onmiddellijk merkt is hoe gemakkelijk een huidverzorgingsproduct wordt opgenomen door uw huid of hoe de crème aanvoelt op uw gezicht.

Reverta anti age crème: Niet tevreden? Geld terug

We willen u graag voldoende tijd geven om Reverta anti-aging cream uit te proberen.

We zijn zo overtuigd van de werking van Reverta anti age crème dat we u drie maanden lang de tijd geven om het product uit te proberen, zonder enig risico.

Onze niet-goed-geld-garantie is uniek in de branche!

Aanbevolen product

 • Aanbieding: betaal slechts € 49,- per tube als u 2 tubes of meer bestelt! Bent u ook op zoek naar de beste anti-rimpelcrème of anti-agingcrème? Wilt u op effectieve, veilige en pijnloze wijze uw fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van…

   57,-

  Wissen
  SKU:

Bekijk ons hele dossier: Anti-aging

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0