Fijne lijntjes, kraaienpootjes, rimpels...

Welke anti rimpel creme moet je na je 30ste gebruiken?

Welke anti rimpel creme moet je na je 30ste gebruiken?

Welke anti rimpel creme moet je na je 30ste gebruiken? 700 467 Paul

Fijne lijntjes, kraaienpootjes, rimpels… Na de leeftijd van 30 jaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen. Dat betekent dat de behoeften van de huid ook veranderen. Zoals de behoefte aan een goede anti rimpel creme.

Natuurlijk is het verouderingsproces normaal. Helaas kunnen slechte leefgewoonten dit proces versnellen. Daarentegen kan de juiste huidverzorging helpen om het proces van huidveroudering te vertragen.

De hamvraag is dus: wat voor soort anti rimpel creme kunnen we het beste kiezen om de tekenen van veroudering tegen te gaan?

Dezelfde anti rimpel creme voor de ogen en voor het gezicht: het kan met Reverta

Beperk rimpels en veroudering van de huid

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Hierbij spelen verschillende factoren een rol.

Vanzelfsprekend spelen leeftijd en genetische factoren een grote rol in de veroudering van onze cellen.

Helaas kunt u aan deze twee factoren niets doen. Daarom moeten we onze aandacht richten op zaken waar u wel invloed op hebt.

Zo is het verstandig de blootstelling van uw huid aan externe factoren te beperken. Het gaat hierbij om dingen die het ontstaan van rimpels en andere tekenen van huidveroudering kunnen verergeren.

Denk hierbij aan:

  • Omgevingsfactoren, zoals zon, kou, wind, hitte en luchtvervuiling.
  • Persoonlijke factoren, zoals stress, een te calorierijk en/of onevenwichtig eetpatroon, roken, alcohol en ongeschikte cosmetische producten.

Vrije radicalen en rimpels

Wist u dat ook de zuurstof om ons heen de vorming van rimpels kan beïnvloeden?

Wanneer de cellen in onze huid reageren met zuurstof, produceren ze chemische moleculen. Dit zijn die beroemde vrije radicalen, die een schadelijk effect hebben op het lichaam, inclusief de huid.

Het lichaam wil deze vrije radicalen onschadelijk maken. Hierbij doet het lichaam een beroep op zijn natuurlijke afweersysteem: de antioxidanten.

Deze antioxidanten worden deels door het lichaam zelf geproduceerd. Maar antioxidanten worden ook in het lichaam opgenomen via voeding en huidverzorgingsproducten.

In onze moderne levensstijl worden we echter geconfronteerd met een groot probleem:

Gebruik een goede anti rimpel creme met natuurlijke en effectieve voedingsstoffen en antioxidanten

Om rimpels te helpen voorkomen zijn er dus twee dingen die u kunt doen.

Ten eerste is het raadzaam uw huid zo min mogelijk bloot te stellen aan omgevingsfactoren en persoonlijke factoren die het ontstaan van rimpels en andere tekenen van huidveroudering versnellen.

Ten tweede is het verstandig uw huid elke dag te voorzien van doelgerichte voedingsstoffen en antioxidanten. Reverta’s populaire anti rimpel creme bevat daar veel meer van dan de meeste concurrerende crèmes.

Goed om te weten:

Welke natuurlijke ingrediënten moet een anti rimpel creme bevatten om rimpels te bestrijden?

Als we de 30 zijn gepasseerd zijn, moeten we in actie komen om de vorming van rimpels te vertragen. Dan zijn er twee soorten ingrediënten die niet mogen ontbreken in onze anti rimpel creme en andere huidverzorgingsproducten:

Antioxidanten, om vrije radicalen te bestrijden

Er zijn veel antioxidanten in de natuur. De anti rimpel creme van Reverta bevat maar liefst elf verschillende antioxidanten. Zoals co-enzym Q10, vitamines A, B, C en E, druivenpitextract met resveratrol, groene thee, granaatappel en pompoenzaadextract.

Kortom: de krachtigste antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Samen gaan ze aan de strijd aan tegen schadelijke vrije radicalen

Vetzuren, om uitdroging en schadelijke omgevingsfactoren tegen te gaan

Naarmate we ouder worden, produceert de huid steeds minder talg. Daardoor komt de structuur van huidvetten (lipiden) tussen de huidcellen in het gedrang.

Als gevolg daarvan heeft de huid steeds minder bescherming tegen uitdroging. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van rimpels.

Daarom is het zo belangrijk om natuurlijke vetzuren op de huid aan te brengen. Deze vetzuren zijn te vinden in plantaardige oliën, zoals shea butter, jojoba-olie, olijfolie, druivenpitolie en kiwizaadolie.

Hun structuur is identiek aan die van onze huideigen vetzuren. De anti rimpel creme van Reverta heeft deze waardevolle natuurlijke moisturizers allemaal!

Door hun huididentieke structuur kunnen ze de “smerende” rol van talg en de ondersteunende rol van andere huidvetten overnemen. Door te helpen de beschermende barrière van de huid te herstellen, voorkomen ze dat de huid te droog wordt. Bovendien laten ze de huid er gladder uitzien.

Gebruik dus natuurlijke, effectieve huidverzorgingsproducten met ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten en vetzuren. Althans, als u net als wij rimpels en andere tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk wilt bestrijden!

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Je wordt nog mooier met een goede anti rimpel creme

Een anti rimpel creme voor uw gezicht

Wat uw gezicht betreft: gebruik een anti rimpel creme die uw huid volledig verzorgt!

Breng ’s morgens en/of ’s avonds onze natuurlijke, effectieve anti-agingcrème aan. Dat is veel meer dan een anti rimpel creme. Het is de enige anti-agingcrème die tegen alle tien tekenen van huidveroudering beschermt.

Met maar liefst 19 bewezen effectieve anti-aging ingrediënten is het een complete huidverzorgingsformule die elke dag werkt om uw huid te beschermen en te verbeteren. Hoe langer u de crème gebruikt, hoe gezonder en mooier uw huid wordt.

Een anti rimpel creme voor uw ogen

De eerste ongewenste tekenen van veroudering verschijnen in rondom de ogen. Het gehalte aan collageen en elastine is hier lager. Dit verklaart waarom de huid rond de ogen minder strak is.

Collageen is nodig om de huid stevig te houden. Elastine houdt de huid elastisch.

Een achteruitgang in collageen en elastine zorgt er met de jaren voor dat huid rondom de ogen steeds slapper wordt. Hierdoor vormen zich kraaienpootjes. Onder de onderste oogleden kunnen wallen verschijnen.

Normaal gesproken moet u een aparte oogcrème gebruiken. De anti rimpel creme van Reverta is echter speciaal ontwikkeld om niet alleen op het hele gezicht en de hals te gebruiken, maar ook rondom de ogen.

U heeft dus geen aparte oogcrème meer nodig. Dit bespaart geld, ruimte en tijd!

Reverta anti rimpel creme maakt de oogcontour glad en vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels. Bovendien helpt deze crème de stevigheid en de elasticiteit van deze delicate zone te herstellen.

Bovendien bevat Reverta anti rimpel creme Haloxyl. Dat is een gepatenteerde combinatie van peptiden die effectief wallen en donkere kringen bestrijdt.

Naast genoemde bestanddelen bevat Reverta’s anti rimpel creme nog veel meer krachtige, natuurlijke anti-rimpel ingrediënten. Zoals hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en voller maakt.

En wat te denken van marien collageen met DMAE, voor een geleidelijke en natuurlijke “facelift”. En, last but nog least, argireline. Deze peptide wordt wel “botox light” genoemd.

Aanbevolen product

  • Aanbieding: betaal slechts € 49,- per tube als u 2 tubes of meer bestelt! Bent u ook op zoek naar de beste anti-rimpelcrème of anti-agingcrème? Wilt u op effectieve, veilige en pijnloze wijze uw fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van…

     57,-

    Wissen
    SKU:

Bekijk ons hele dossier: Anti-aging

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0