Waar moet u allemaal op letten?

Anti aging creme: tips om een goede keuze te maken

Anti aging creme: tips om een goede keuze te maken

Anti aging creme: tips om een goede keuze te maken 700 750 Paul

In mijn vorige artikel verwees ik naar wetenschappelijke studies waaruit bleek dat een anti aging creme wel degelijk effectief kan zijn bij het aanpakken van rimpels en andere tekenen van huidveroudering. Voorwaarde is wel dat een anti aging creme de juiste ingrediënten heeft.

In dit artikel geef ik u advies over een aantal belangrijke aspecten waar u op moet letten bij het zoeken naar een goede anti aging creme die past bij uw huid.


Tips om de beste anti aging creme te kunnen kiezen

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het vinden van de beste anti aging creme voor uw gezicht:

Lees het etiket van de anti aging creme

De beste anti aging creme is een product dat de meeste actieve, wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten bevat. Daarnaast moeten deze ingrediënten in de juiste verhoudingen gebruikt worden.

Bovendien willen we dat de ingrediënten zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong en vooral 100% veilig zijn.

Misschien kijkt u nooit naar de lijst met ingrediënten. Dat komt wellicht doordat sommige ingrediënten wat vreemde en onbekende namen hebben.

Toch raad ik u aan om u te verdiepen in de ingrediënten van uw huidverzorgingsproducten. Hun werking en veiligheid kunt u het beste natrekken op een onafhankelijke site zoals die van de Environmental Working Group.

Reverta onderscheidt zich door niet alleen alle ingrediënten te benoemen, maar ook een uitgebreide uitleg te geven over hun functies.

Daarmee onderscheidt Reverta zich heel duidelijk van haar concurrenten. Zodoende weet u wat u op uw huid smeert en kunt u een afgewogen beslissing nemen.

Anti aging creme: goedkoop is vaak duurkoop

Hoe kunnen goedkope anti aging cremes zo goedkoop zijn? De reden daarvoor is simpel: ze vooral bestaan uit goedkope, schadelijke chemische ingrediënten.

Of ze gebruiken veel te lage concentraties van effectieve ingrediënten om ze toch te kunnen benoemen. Terwijl deze ingrediënten in te lage concentraties helemaal niets doen voor uw huid. Deze kwalijke praktijk staat bekend als “angel dusting”.

Maar een dure anti aging creme van een bekend merk is niet per se beter

Dure, bekende merken hanteren vaak zeer hoge marges. Bovendien geven ze veel geld uit aan dure marketingcampagnes.

En bedenk ook:

Als u uw anti aging creme koopt in een parfumerie of andere winkel, dan geeft u geld uit aan de hele keten. Fabrikant, importeur, groothandel, detailhandel… Inclusief de inrichting en eventueel chique uitstraling van de winkel.

Reverta Benelux is importeur en enige verkoper van de natuurlijke en effectieve huidverzorgingsproducten van het Amerikaanse merk Reverta.

Door rechtstreeks aan de consument te leveren, slaan wij een aantal partijen in de keten over. Bovendien geven wij nauwelijks geld uit aan marketing- en reclamecampagnes.

Al deze kostenbesparingen geven wij door aan u, de consument.

Bovendien gebruikt Reverta veel meer kostbare, natuurlijke en effectieve ingrediënten dan de grote, bekende merken… zonder dat de prijs van onze anti rimpel crème en andere producten onnodig hoog wordt.

Ga voor een multifunctionele anti aging creme

Dit betekent dat het product dat veel meer doet dan het minimaliseren van fijne lijntjes en rimpels. Denk daarbij aan het verminderen van:

 • Vergrote poriën
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Doffe huid
 • Droge huid
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken
 • Verslapping van de huid
 • Verlies van souplesse en elasticiteit
 • Oneffenheden

Dankzij maar liefst 19 natuurlijke, bewezen effectieve ingrediënten is Reverta anti rimpel crème – of liever gezegd anti-aging crème – de enige die alle 10 tekenen van huidveroudering aanpakt bij regelmatig, langdurig gebruik.

Lees de reviews

Ervaringen van (trouwe) klanten geven vaak een heel goed beeld van de positieve en negatieve punten van een anti rimpel crème.

Maar bedenk wel dat iedere huid anders is. Daardoor bestaat de kans dat de anti rimpel crème niet aan uw verwachtingen voldoet.

Dat is geen probleem. Tenminste: niet als u voor een huidverzorgingsproduct van Reverta kiest. Als een van de weinige in de branche geven wij u drie maanden de tijd om onze producten uit te proberen.

Bent u niet tevreden? Dan krijgt u van ons uw geld gewoon terug. Zonder gedoe, zonder gezeur.

Aanbevolen product

 • Aanbieding: betaal slechts € 49,- per tube als u 2 tubes of meer bestelt! Bent u ook op zoek naar de beste anti-rimpelcrème of anti-agingcrème? Wilt u op effectieve, veilige en pijnloze wijze uw fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van…

   57,-

  Wissen
  SKU:

Bekijk ons hele dossier: Anti-aging

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0