Doorbreek de vicieuze cirkel van rosacea

Doorbreek de vicieuze cirkel van rosacea

Doorbreek de vicieuze cirkel van rosacea 350 350 Paul

De meeste mensen met rosacea hebben een overgevoelig immuunsysteem, een snel geïrriteerde huid en niet goed functionerende bloedvaatjes vlak onder de huid.

Uitbraken van rosacea komen en gaan… en volgen elkaar steeds sneller op.

Hoe kunnen we uit deze vicieuze cirkel van rosacea ontsnappen?

Wie rosacea heeft, zit gevangen in een vicieuze cirkel:

 1. Het begint met een verzwakte huidbarrière en daardoor minder bescherming tegen bacteriën en andere factoren die opvlammingen uitlokken.
 2. De huid en het immuunsysteem reageren overgevoelig op allerlei triggers, resulterend in blozen, roodheid en couperose.
 3. Er ontstaan steeds meer ontstekingen die leiden tot pukkels en puistjes en de conditie van de bloedvaatjes onder de huid verder verslechteren.
 4. De huid en de bloedvaatjes verouderen sneller dan normaal. Dit verzwakt de huidbarrière verder en zo is de vicieuze cirkel rond.

Om deze vicieuze cirkel van rosacea te doorbreken, moeten we elke stap effectief aanpakken.

Reverta rosacea-crème is speciaal samengesteld om deze vicieuze cirkel van rosacea en die vervelende, gênante uitbraken in elk van de vier stadia voorgoed te doorbreken:

Stap 1: Herstel de verzwakte huidbarrière en maak de huid weerbaarder

Reverta rosacea-crème verkleint de kans op nieuwe opvlammingen van rosacea

Iedereen met rosacea kan het beamen: het risico op een uitbraak zit in een klein hoekje. Pittig eten, een paar glazen wijn, hete thee, de zon of zelfs harde wind… Als u rosacea hebt, dan weet u dat uw huid gevoelig is voor allerlei verschillende factoren die uitbraken kunnen veroorzaken.

De oplossing van dit probleem lijkt zo eenvoudig: een dagcrème die een barrière legt om de huid te beschermen…

Ruim 8 op de 10 mensen met rosacea krijgen een branderig en prikkend gevoel en jeuk na gebruik van gewone huidverzorgingsproducten
Ruim 8 op de 10 mensen met rosacea krijgen een branderig en prikkend gevoel en jeuk na gebruik van gewone huidverzorgingsproducten

Wat is het probleem?

Helaas blijkt meer dan 80% van alle mensen met rosacea ook gevoelig te zijn voor gewone huidverzorgingsproducten, zo blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse National Rosacea Society.

In bijna de helft van de gevallen is er geen aantoonbaar ontstekingsproces.

Een mogelijke verklaring voor de overgevoeligheid en alle huidirritaties is een minder goed functionerende huidbarrière.

De voordelen van Reverta rosacea-crème

De pH-waarde van de huid is bij veel mensen met rosacea zuurder dan normaal. Reverta rosacea-crème herstelt de pH-waarde weer naar een gezonde waarde. Dit maakt de huid veel weerbaarder.

Bovendien heeft Reverta bij de formulering van hun rosacea-crème zuivere, natuurlijke ingrediënten gekozen die de huid maximaal beschermen en de natuurlijke barrièrefunctie van uw huid versterken, met minimale kans op overgevoeligheidsreacties.

Het resultaat?

Een gezonde, beschermende huidbarrière die het natuurlijke vochtgehalte van uw huid vasthoudt en de invasie van bacteriën, virussen en schimmels voorkomt. Reverta rosacea-crème rekent af met alle ziekteverwekkers nog voordat uw immuunsysteem in actie hoeft te komen.

Stap 2: Verminder overgevoeligheid en allergische reacties van de huid

Reverta rosacea-crème vermindert blozen, roodheid en couperose

Bij rosacea functioneren de bloedvaatjes in uw gezicht minder goed. Roodheid en couperose zijn onder andere het gevolg van allergische reacties op triggers uit uw omgeving en uw emoties.

Een overgevoelig immuunsysteem en teveel histamine

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met rosacea meer mestcellen hebben in de huid rond hun bloedvaten en zenuwen. Mestcellen geven onder andere histamine af. Dat is een stof die een rol speelt bij ontstekingen.

Mestcel geeft histamine af
Als u last hebt van rosacea kan een te grote hoeveelheid histamine leiden tot opkomende vlammende roodheid

Histamine is onderdeel van uw immuunsysteem en is betrokken bij allerlei allergische reacties. Uw lichaam maakt histamine aan als het “denkt” dat er ontstekingen zijn.

Alle bekende “triggers” van rosacea kunnen de aanmaak van histamine stimuleren. Bepaalde voedingsmiddelen zoals tomaten, oude kaas, vis, chocolade en wijn bevatten ook veel histamine.

Histamine zet de bloedvaten wijd open. Dit veroorzaakt het blozen en de couperose (gezwollen en gesprongen adertjes) waarmee rosacea gepaard gaat.

Het verwijden van de bloedvaatjes zorgt ervoor dat er meer bloed naar de weefsels kan stromen, zodat er op de plek van de ontsteking meer immuuncellen hun werk kunnen doen.

Als dit (te) vaak gebeurt, worden er nieuwe bloedvaten en nieuwe zenuwen aangemaakt.

Waarom gebeurt dit?

Simpelweg omdat het menselijk lichaam zich altijd probeert aan te passen aan de omstandigheden. Het lichaam “denkt” dat er een goede reden is voor de verhoogde toevoer van bloed.

De aanleg van nieuwe zenuwen en bloedvaten is een natuurlijk proces dat uw lichaam gebruikt om bijvoorbeeld ontstekingen te genezen en weefsel te herstellen na verwonding.

Hoe vaker uw aderen in uw gezicht vol met bloed stromen, hoe meer nieuwe zenuwen en bloedvaten er worden aangelegd. Dit maakt het immers gemakkelijker om nog meer bloed met ontstekingsremmende stoffen naar uw gezicht te laten stromen.

Wat is het gevolg?

U gaat steeds vaker blozen. Uiteindelijk ontstaat couperose en blijvende roodheid. Op sommige plekken wordt de huid dikker door een overmatige afzetting van bindweefsel.

De toename van bloedvaten en zenuwen kan weer leiden tot een heel gevoelige huid die gemakkelijk weer gaat blozen, omdat daar niet veel meer voor nodig is.

Zo zitten mensen met rosacea gevangen in een vicieuze cirkel. Daarom is het belangrijk om de productie van histamine in uw huid zoveel mogelijk af te remmen.

Histamine en rosacea
Gebruik dagelijks Reverta rosacea-crème om de overgevoeligheid en allergische reacties van uw huid te dempen

De voordelen van Reverta rosacea-crème

Reverta rosacea-crème bevat een grote hoeveelheid natuurlijke antihistamines, zoals cederhout, reishi paddenstoel, druivenpitextract, zoethoutwortel, patchoeli-olie, pompoenpitten (rijk aan magnesium), tea trea olie, kurkuma, alsem, Q10 en witte thee.

Deze ingrediënten brengen uw mestcellen tot rust en dempen de afgifte van histamine.

Stap 3: Verminder en voorkom ontstekingen van huid en bloedvaatjes

Reverta rosacea-crème vermindert bultjes en pukkeltjes en verbetert de conditie van bloedvaatjes

Een kenmerk van rosacea is dat uw huid door het minste of geringste ontstoken raakt.

Eerst raken de bloedvaatjes vlak onder het oppervlak van uw huid ontstoken. En na verloop van tijd wordt de conditie van die adertjes steeds slechter.

Langdurige ontsteking leidt tot permanente schade

De langdurige en steeds terugkerende ontsteking van uw bloedvaatjes brengt uw huid en uw bloedvaatjes na verloop van tijd permanente schade toe.

Uw bloedvaten kunnen zich steeds minder goed ontspannen en samentrekken. De wanden tussen aangrenzende bloedvaten gaan steeds meer scheurtjes vertonen.

Dit alles resulteert in zichtbare adertjes in uw gezicht (couperose), bloedpropjes, verminderde toevoer van zuurstof in het huidweefsel en minder effectieve verwijdering van afvalstoffen. Door de ontsteking kunnen bultjes (papels) en puistjes (pustels) ontstaan.

Zo ontstaat dus steeds meer schade aan de gezondheid en het functioneren van uw huid. U voelt steeds weer die tintelende warmte onder uw huid.

Hier is duidelijk te zien dat Reverta rosacea-crème zorgt voor minder puistjes en pukkels (acne rosacea) doordat de crème ontstekingen van huid en bloedvaatjes vermindert en voorkomt

Wat nog erger is, is dat de permanent verwijde bloedvaatjes (couperose) steeds zichtbaarder worden.

De huid wordt op steeds meer plaatsen hard en dik en vertoont steeds meer onregelmatige, rode plekken, en vaak ook bultjes, puistjes en pukkels.

De voordelen van Reverta rosacea-crème

Reverta rosacea-crème bevat een hele reeks ingrediënten die samenwerken om ontsteking van de huid te genezen.

Bovendien remt Reverta rosacea-crème nieuwe ontstekingen af, om zo schade op lange termijn te verminderen.

Stap 4: Ga vroegtijdige veroudering van bloedvaatjes en huid tegen

Reverta rosacea-crème biedt effectieve anti-aging zonder nieuwe opvlammingen te veroorzaken

Wat vaak wordt vergeten – of wat mensen met rosacea liever niet willen horen – is dat de continue staat van ontsteking van de huid ervoor zorgt dat de huid veel sneller veroudert dan normaal.

Wat is het probleem?

De chronische ontsteking beschadigt niet alleen de bloedvaatjes onder uw huid, maar ook de elastine- en collageenmatrix.

Die beschadigingen vormen de hoofdoorzaak van versnelde veroudering van huid en bloedvaatjes. Het gezicht van rosacea-patiënten veroudert zodoende in sneltreinvaart.

Helaas zijn de meeste anti-aging producten van gangbare merken te agressief voor rosacea-gevoelige huid. Ze bevatten agressieve chemische ingrediënten die de ontsteking alleen maar verergeren.

De voordelen van Reverta rosacea-crème

Anti-aging resultaten
Reverta rosacea-crème bestrijdt niet alleen rosacea en andere tekenen van een ontstoken huid, maar heeft ook krachtige anti-aging eigenschappen

Reverta rosacea-crème bevat specifieke anti-aging ingrediënten die:

 • de collageen- en elastine-matrix die de huid en bloedvaatjes ondersteunt beschermen en herstellen,
 • de huid van de noodzakelijke voedingsstoffen voorzien,
 • de huid optimaal hydrateren,
 • beschadiging door vrije radicalen afremmen,
 • fijne lijntjes en rimpels verminderen,
 • UV-schade beperken,
 • de huid helderder en egaler maken.

 

Eindelijk is er nu een alles-in-één, vrij verkrijgbare formule die alle facetten van rosacea bestrijdt!

Reverta rosacea-crème bevat niet minder dan 18 effectieve, maar milde bioactieve ingrediënten uit de natuur. (Reverta rosacea-crème voor de normale tot droge huid bevat er zelfs 21.)

De ingrediënten versterken elkaars werking en werken samen om de verschillende oorzaken en symptomen van rosacea aan te pakken. 

Reverta rosacea-crème remt ontstekingen, bestrijdt bacteriën, schimmels, huidmijt en andere ziekteverwekkers en rekent af met roodheid, couperose, pukkeltjes en jeuk. Het kalmeert en verfrist uw huid, reguleert de talgproductie en maakt uw huid weerbaarder.

Bovendien is Reverta rosacea-crème een multifunctionele alles-in-één huidverzorger: een moisturizer, dagcrème, en een anti-aging serum of gel.

Reverta rosacea-crème is absoluut vrij van agressieve of irriterende chemicaliën en parabenen. Reverta rosacea-crème is 100% veilig en daarom ideaal om dagelijks te gebruiken.

Reken dus af met uw roodheid, irritatie en andere huidproblemen. En dat allemaal zonder recept van de huisarts, zonder bijwerkingen, zonder pillen, zonder bezoek aan apotheek of schoonheidssalon!

Met Reverta rosacea-crème kunt u eindelijk uw rosacea en uw schaamte achter zich laten… voorgoed!

Aanbevolen product

 • rosacea crème

  Reverta rosacea creme

  Reken af met uw pijnlijke, jeukende en rode huid. Reken af met de zorgen, de stress en de schaamte die uw rosacea met zich meebrengt. Kom in actie! Want Reverta rosacea-crème, de doorbraak in huidverzorging uit de VS, is nu…

   55,- 59,-

  Wissen
  SKU:

Bekijk ons hele dossier: Rosacea

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0