Hoe Argireline fijne lijntjes kan bestrijden

Hoe Argireline fijne lijntjes kan bestrijden

Hoe Argireline fijne lijntjes kan bestrijden 794 696 Paul

Wetenschappers in Spanje hebben een peptide gevonden genaamd Acetyl Hexapeptide-3, die ze de merknaam Argireline hebben gegeven. Argireline moet regelmatig gebruikt worden en heeft uiteindelijk een vergelijkbaar maar veel milder effect dan Botox. Argireline is niet giftig en veel goedkoper dan Botox.

Het anti-rimpel effect van Argireline is bewezen in in-vitro studies, maar ook door onafhankelijke, klinische in-vivo studies.

Bij vrijwilligers werden afdrukken in siliconen genomen voor en na het na twee keer per dag een maand lang een oplossing met Argireline op de huid aan te brengen. Analyse van deze afdrukken werden uitgevoerd door focale laserscanning microscopie.

Argireline voorkomt, vertraagt en remt huidveroudering aanzienlijk door het beïnvloeden van de vorming van het zogenaamde “SNARE-complex”. Het SNARE-complex is een gecompliceerd proces van opeenvolgende afgifte en absorptie van neurotransmitters, wat uiteindelijk tot samentrekkingen van gezichtsspiertjes leidt.

Argireline beïnvloedt dit proces op een veilige manier door het imiteren van de verantwoordelijke neurotransmitters.

Argireline blokkeert zodoende de opname van de feitelijke neurotransmitters, zodat de contracties van spiertjes op bijvoorbeeld het voorhoofd effectief geremd worden.

Argireline produceert uiteindelijk een effect vergelijkbaar met Botox. Want net als Botox remt of vertraagt Argireline bij langdurig gebruik de samentrekking van de gezichtsspiertjes, maar dan op een mildere wijze.

Argireline heeft nog een extra voordeel op het gebied van rimpelbestrijding: het remt ook adrenaline en noradrenaline af. Deze zogenaamde catecholamines kunnen ook rimpels veroorzaken.

Een ontspannen gelaat dankzij Argireline betekent minder rimpels, maar dan wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling.

Aanbevolen product

  • Aanbieding: betaal slechts € 49,- per tube als u 2 tubes of meer bestelt! Bent u ook op zoek naar de beste anti-rimpelcrème of anti-agingcrème? Wilt u op effectieve, veilige en pijnloze wijze uw fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van…

     57,-

    Wissen
    SKU:

Bekijk ons hele dossier: Anti-aging

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0