Hyaluronzuur: geen anti-rimpelcrème kan zonder

Hyaluronzuur: geen anti-rimpelcrème kan zonder

Hyaluronzuur: geen anti-rimpelcrème kan zonder 920 687 Paul

Weinig ingrediënten hebben zo veel potentieel als hyaluronzuur. Daarom adviseren de meeste experts op het gebied van huidverzorging dagelijks gebruik van een goede anti-rimpelcrème of anti-agingcrème met hyaluronzuur.

In Nederland en België komen steeds meer anti-agingcrèmes met hyaluronzuur op de markt, in navolging van de VS. Klanten van Reverta profiteren al jaren van hyaluronzuur.

Hyaluronzuur: de meest effectieve moisturizer die de natuur te bieden heeft

Hyaluronzuur is ongetwijfeld de meest effectieve moisturizer die er bestaat.

Hyaluronzuur kan namelijk grote aantallen watermoleculen vasthouden, maar liefst tot ongeveer 1000 maal zijn eigen gewicht.

Bovendien kan hyaluronzuur die watermoleculen tot diep in de cellen van de huid transporteren.

Dit maakt hyaluronzuur een van de meest effectieve huidverjongende, vochtinbrengende stoffen die er zijn.

Hyaluronzuur werkt als volgt:

Het aanvullen van de natuurlijke lichaamseigen productie met een goede gezichtscrème met hyaluronzuur helpt om de vochtbalans te herstellen en de ideale vochtbalans vast te houden.

Daarnaast helpt hyaluronzuur het gezicht zijn stevigheid, volume en vorm terug te geven. Hyaluronzuur maakt de huid jeugdiger, voller en gladder, maar helpt ook bij het verminderen van oneffenheden.

Studies hebben uitgewezen dat hyaluronzuur littekens kan voorkomen.

Het is algemeen bekend dat foetussen geen littekens hebben, dankzij de grote hoeveelheid hyaluronzuur in het vruchtwater. Dit bevestigt de uitstekende resultaten wanneer hyaluronzuur gebruikt wordt bij het bestrijden van rimpels.

Wat hyaluronzuur bijzonder efficiënt maakt is zijn unieke vermogen om de opperhuid diep te penetreren en tot diep in de onderliggende lagen van de huid door te dringen, vrijwel direct na het aanbrengen van de crème.

Hyaluronzuur wordt gezien als The Fountain of Youth vanwege zijn vermogen om een jongere, strakkere uitstraling te creëren. Een anti-rimpelcrème met hyaluronzuur is in principe geschikt voor alle huidtypes, van droge tot vette huid.

 

Een lichaamseigen stof

Laat de naam hyaluronzuur u niet in verwarring brengen.

Het feit dat het woord op zuur eindigt suggereert dat het de huid kan beschadigen. Niets is minder waar:

Hyaluronzuur kan dagelijks en langdurig worden gebruikt op alle huidtypes. Hyaluronzuur is namelijk 100% niet-toxisch en wordt uitstekend verdragen na het aanbrengen op de huid. Het is zacht en mild maar toch krachtig.

 

Verlies aan hyaluronzuur dagelijks aanvullen

Helaas neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af met de leeftijd, dus het is belangrijk dat we dit verlies aanvullen door dagelijks een goede crème, serum of gel met hyaluronzuur te gebruiken.

De anti-aging cream van Reverta, maar ook de Facial Serenity Gel en het Facial Serenity Serum bevatten alle drie hyaluronzuur in de juiste concentraties.

Hyaluronzuur is dus een van de veiligste manieren om je huid in topconditie te houden. Het kan probleemloos en langdurig worden gebruikt, omdat hyaluronzuur van nature door het lichaam wordt geproduceerd.

Aanbevolen product

Bekijk ons hele dossier: Anti-aging

We horen graag van u! Reageer op dit artikel

Reverta
0